Voorjaarsbijeenkomst ’19 Laakhaven | 03 April 2019

Zoals gezegd is DuurSaamheid voor de Vastgoedsociëteit Haaglanden het centrale thema voor 2019.
 
Vol trots kunnen we dan ook melden dat de voorjaarsbijeenkomst “Looking@Laak”  op woensdag 3 april voort zal borduren op dit thema. Zoals de naam al doet vermoeden gaan we een bezoek brengen aan Laak, waar heel veel ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Laak is really alive!

Bij een bezoek aan Laak mag stadsdeelwethouder Liesbeth van Tongeren natuurlijk niet ontbreken. Zeker niet omdat zij Wethouder Duurzaamheid en Energietransitie is binnen het Haagse college.
Daarnaast zal Bas Janssen, Partner bij Open Development, ons alles vertellen over de 70 meter hoge duurzame woontoren Hoge Vrijheid welke moet verschijnen aan de Petroleumhaven. Energieneutraal, gasloos en collectief mede-opdrachtgeverschap, een unieke combinatie.
Ook zal sociëteitslid Peter van Drunen, directeur/eigenaar van het Haagse Bond Development, een bijdrage leveren aan deze bijeenkomst. Bond Development is de ontwikkelaar van Waldorp Four, vier torens, samen goed voor circa 800 woningen. Tevens hebben ze ook een fraaie ontwikkeling aan de Verheeskade in voorbereiding.
 
Programma:
15.30 - 16.00 uur    Ontvangst
16.00 - 17.15 uur    Sprekers
17.15 - 19.00 uur    Netwerkborrel

Locatie: 
De Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75, Den Haag

Kosten:
Leden van de VSH: Gratis (aanmelden noodzakelijk) 
Niet-leden/LinkedIn-leden: € 95,- ex. BTW

U kunt zich hieronder aanmelden:

Aanmelden:
De HeerMevrouw

Ja, ik kom graag en heb al een lidmaatschapJa, ik kom graag maar ben nog geen lid
Mijn naam mag op de deelnemerslijst staan

* deze informatie hebben wij minimaal van u nodig