Provada Haags Bakkie 2018 | 06 June 2018

Zoals u van ons gewend bent, organiseren wij, samen met de gemeente Den Haag en stichting DHNC, op de woensdag van de PROVADA een ochtendbijeenkomst. (LET OP: de aanvangstijd is aangepast naar 9:30u! )

Anders dan voorgaande jaren zal het ditmaal niet het Haags Ontbijt in de stand van de gemeente Den Haag zijn, maar staat er een HAAGS BAKKIE voor u klaar bij Forum 2!

Op deze woensdagochtend zal vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Kajsa Ollongren, een toespraak houden met als onderwerp: Het stimuleren van meer, passende woningbouw.

Met name in de grote stedelijke gebieden is de vraag naar nieuwe woningen hoog en blijft dit naar verwachting ook in de toekomst zo. Voor de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties staat centraal dat woningbouw zoveel mogelijk moet aansluiten bij de vraag van woningzoekenden. Omdat die behoefte zich vooral richt op aantrekkelijke woonmilieus in grote stedelijke gebieden is het bouwen van voldoende nieuwe woningen extra complex. Tijdens deze sessie gaat de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in op het stimuleren van meer, passende woningbouw en de samenwerking daarvoor met partners als gemeenten, corporaties en investeerders. 

Na afloop bent u van harte welkom om in de stand van de Gemeente Den Haag (Hal 12, stand 5 & 6) verder te praten over dit, of andere Haagse onderwerpen.

De kosten van de entreekaart (en parkeren) voor de PROVADA zijn voor eigen rekening.

De HeerMevrouw

Ja, ik kom graag en heb al een lidmaatschapJa, ik kom graag maar ben nog geen lid
Mijn naam mag op de deelnemerslijst staan

* deze informatie hebben wij minimaal van u nodig..