Vastgoedsociëteit Haaglanden (VSH)

Stichting Vastgoedsociëteit Haaglanden (VSH) is, sinds de oprichting op 1 januari 2010, uitgegroeid tot het grootste netwerk voor vastgoedprofessionals in de regio Haaglanden en groeit nog dagelijks.

Het doel van de Stichting Vastgoedsociëteit Haaglanden is het initiëren, onderhouden en versterken van onderlinge contacten. Voor al onze participanten geldt dat ze actief zijn in de hoofdketen van intitiatiefneming, ontwikkeling, realisatie, financiering of beheer in de vastgoedsector. Het netwerk biedt vooral de mogelijkheid om kennis en ervaring op het gebied van vastgoed en gebiedsontwikkeling uit te wisselen en met andere in de markt betrokken overheden, instellingen, bedrijven en ondernemers, die actief zijn in de regio Haaglanden. Dit bereiken wij door jaarlijks een aantal vakinhoudelijke bijeenkomsten te organiseren met een bijzonder thema en eventueel een bezoek op locatie. Daarnaast organiseren we netwerkborrels om elkaar ook in een informele sfeer te ontmoeten.

Tevens bieden we een overkoepelend netwerk voor andere initiatieven in de regio. Alle bijeenkomsten bieden een platform voor een bepaald thema in de ontwikkeling van het vastgoed, waarvoor altijd spraakmakende sprekers worden uitgenodigd.

Of u nu een ontwikkelaar, bouwer, architect, makelaar of adviseur bent, werkzaam in de private of publieke sector, iedereen is welkom bij de vastgoedsociëteit. De stichting organiseert voornamelijk activiteiten voor haar eigen leden, maar staat ook zeer zeker open voor introducés die de sociëteit kunnen versterken.

Op deze site vindt u alle informatie over de vastgoedsociëteit, onze activiteiten en het laatste nieuws. U kunt ons ook volgen via Linkedin.