Marinevliegkamp Valkenburg ’21 | 14 September 2021

Deze bijeenkomst zal in het teken staan van de meest omvangrijke gebiedsontwikkeling in de regio Haaglanden, de herontwikkeling van Marinevliegkamp Valkenburg. Zoals in eerdere aankondigingen vermeld hebben we een prachtig programma samengesteld. We hebben daarnaast de unieke mogelijkheid om deze bijeenkomst op een schitterende, inmiddels historische, locatie te kunnen houden, net als de musical.

Sprekers:
Gerard Mostert – Gemeente Katwijk - Wethouder Stedelijke ontwikkeling en Wonen
Martijn van Berkel – Rijksvastgoedbedrijf - Projectdirecteur
Jeroen Dirckx – KCAP – Hoofd Stedenbouwkundige
Theo van der Plas – BPD – Senior Ontwikkelmanager

Programma:
15:00 - 16:00 uur Ontvangst / inloop Foyer
16:00 - 17:00 uur Sprekers
17:00 - 19:00 uur Netwerkborrel

Omdat het in de vorige mailing mogelijk onvoldoende expliciet naar voren kwam, vragen wij (nogmaals) uw aandacht voor het feit dat voor toegang tot de ‘back-2-business’-bijeenkomst een Coronatoegangsbewijs is vereist. Wij zullen hiervoor de CoronaCheckApp gebruiken. Wij verwachten dat de meeste van u inmiddels volledig gevaccineerd zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u kosteloos een coronatest inplannen via testenvoorjereis.nl. Houdt u er alstublieft rekening mee dat deze maximaal 24 uur geldig is vanaf het moment van testen. Op www.rijksoverheid.nl vindt u meer informatie over het Coronatoegangsbewijs en de CoronaCheckApp.

De inloop is vanaf 15:00 uur. Vanwege het verplicht moeten scannen van uw QR-code uit de CoronaCheckApp verzoeken wij u om op tijd aanwezig te zijn en de QR-Code paraat te hebben.

LET OP!! Als u de QR-code uit de CoronacheckApp niet kunt tonen kan de TheaterHangaar omwille van uw en onze veiligheid u niet toelaten.

Locatie:
Theaterhangaar
1e Mientlaan / Wassenaarseweg 75
2223 LA Katwijk
Voor navigatie: 1e mientweg of postcode invoeren

Kosten:
Leden: gratis (aanmelden noodzakelijk)
Niet-leden: € 125,- ex. BTW

De HeerMevrouw

Ja, ik kom graag en heb al een lidmaatschapJa, ik kom graag maar ben nog geen lid
Mijn naam mag op de deelnemerslijst staan

* deze informatie hebben wij minimaal van u nodig..