Zomerbijeenkomst ’21 | 07 July 2021

Gewijzigde locatie Zomerbijeenkomst:
Eerder hadden we aangekondigd dat de Zomerbijeenkomst in het Inntel Hotels Marina Beach zou plaatsvinden. Echter door de nog geldende coronabeperkingen en de ervaringen die het hotel afgelopen week tijdens het OKT Beachvolleybal heeft opgedaan, is besloten de bijeenkomst te verplaatsen naar Strandclub WIJ, schuin tegenover het hotel.

De Zomerbijeenkomst is op woensdag 7 juli 2021 en zal in het teken staan van het recent opgeleverde Inntel Hotels Marina Beach en de omliggende gebiedsontwikkeling.
Architecte Irma van Oort (Partner KCAP) en gebiedsontwikkelaar Marcel Schipper (CEO VolkerWessels Vastgoed) staan te trappelen om ons deelgenoot te maken van hun trots.

Het definitieve programma ziet er als vanouds als volgt uit:

Programma:
15:30-16:00 uur Ontvangst met welkomstdrankje
16:00-17:00 uur Presentaties Marcel Schipper & Irma van Oort
17:00-19:00 uur Nakletsen met uitgebreide hapjes en een drankje

We hebben plaats voor maximaal 125 personen en hebben inmiddels ruim 100 aanmeldingen ontvangen. Meldt u dus snel aan want vol = vol.

Locatie:
Stranclub WIJ
Strand Noord 1
Den Haag (Scheveningen)

Kosten:
Leden van de VSH: Gratis (aanmelden noodzakelijk)
Niet-leden/LinkedIn-leden: € 125,- ex. BTW

Aanmelden:
Aanmelden is mogelijk tot en met 2 juli via de website of door een mail met uw gegevens te sturen naar aanmelden@vshaaglanden.nl. Leden hebben voorrang, niet leden en introducées kunnen zich aanmelden en vernemen uiterlijk 5 juli of er plaats beschikbaar is.

De HeerMevrouw

Ja, ik kom graag en heb al een lidmaatschapJa, ik kom graag maar ben nog geen lid
Mijn naam mag op de deelnemerslijst staan

* deze informatie hebben wij minimaal van u nodig..